Marrero Accountancy

 

Mijn naam is Maggie Verhoeven-Vermeulen en ik ben eigenaar van Marrero Accountancy. Ik ben accountant-administratieconsulent en sta derhalve ingeschreven in het accountantsregister van de NOvAA.

Na 13 jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest, heb ik besloten om per
1 september 2012 als zelfstandige mijn diensten aan te bieden. In de loop der jaren heb ik voor een breed scala klanten gewerkt, variërend van startende ondernemers tot de grotere MKB bedrijven.

Als accountant ga ik voor de persoonlijke aanpak. Het persoonlijke contact bepaalt of de juiste klik aanwezig is. De persoonlijke benadering staat centraal bij alles wat ik doe. Daarbij kom ik mijn afspraken na. Ik doe mijn werk goed of ik doe het niet. Ik ben integer, open en betrokken, waarbij de kwaliteit van het werk een randvoorwaarde is.

Als accountant wil ik een betrouwbare en betrokken sparringpartner voor mijn klanten zijn. Ik wil mijn klanten graag het optimale bieden en zal mij derhalve met interesse verdiepen in uw branche.

Ik vind het belangrijk om dicht bij mijn klanten te staan, zodat ik weet wat er speelt om zodoende tijdig zaken te signaleren en u hierover te informeren waardoor u tijdig kunt bijsturen.

Graag sta ik mijn klanten terzijde bij het nemen van belangrijke beslissingen zoals het kopen of verkopen van het bedrijf, herstructurering van het bedrijf, maar ook bij privé aangelegenheden zal ik uw raadsvrouw zijn.