Aanpak

 

Mijn aanpak
Marrero Accountancy gaat voor de persoonlijke aanpak. Graag maakt Marrero Accountancy in een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend, kennis met u als ondernemer maar ook als persoon. Wat vind u belangrijk? Wat verwacht u van Marrero Accountancy? Uw verwachtingen en wensen bepalen immers uw bedrijfsvoering en daarmee ook mijn aanpak.

Eerlijk, open en direct
Marrero Accountancy is een accountantskantoor dat u naar eer en geweten adviezen geeft. Graag denk ik met u mee, maar zal de wet- en regelgeving hierbij in acht nemen. U kunt alle vragen stellen, waarop u ook een eerlijk antwoord krijgt.

Transparante kosten
Marrero Accountancy werkt zowel op basis van uurtarief als een vaste prijsafspraak voor de standaardwerkzaamheden. Advieswerkzaamheden worden op basis van bestede uren gedeclareerd. Het is uiteraard mogelijk om vooraf een inschatting van het aantal te besteden uren te ontvangen.

Grote en kleine softwarepakketten
Marrero Accountancy werkt met de hulpmiddelen die u verkiest. Of u nu met een groot pakket werkt als AFAS of Multivers, of met een kleiner pakket als Snelstart, ik werk met u mee. Ook online boekhouden behoort tot de mogelijkheden. Graag informeer ik u over de mogelijkheden.

Samenwerking
Marrero Accountancy biedt haar klanten een totaalpakket van diensten op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsadviezen en salarisverwerking. Om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn, is het soms wenselijk om een specialist in te zetten, wanneer u te maken krijgt met specifieke wet- en regelgeving. Voor elk specifiek vraagstuk beschikt Marrero Accountancy over een uitgebreid netwerk van externe adviseurs, zoals fiscalisten, notarissen en juristen.

Betrouwbare partner
Marrero Accountancy is aangesloten bij de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, en voldoet uiteraard aan de laatste wetgeving.

Klachten
Marrero Accountancy doet haar best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u toch ontevreden over mijn aanpak of de dienstverlening dan hoor ik dat graag. Wij zoeken dan samen naar een passende oplossing voor u. Mochten wij er samen niet uitkomen dan kunt u uw klacht of het geschil voorleggen aan één (of meer) van de daarvoor in het leven geroepen instanties.